Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

december 2019

Prettige Feestdagen?!

3 december 2019|19:00 - 20:30
Muziekschool Kumulus,
Sint Maartenspoort 2
Maastricht, 6221BA Nederland
+ Google Maps
prettige feestdagen

De feestdagen in december kunnen sowieso voor de nodige stres zorgen, maar als je (net) gescheiden bent al helemaal. Hoe ga je ze vieren? Alleen met de kinderen? Of zijn de kinderen met de kerst niet bij jou? Ben je dan moederziel alleen? Vier je het samen met je ex-schoonfamilie? Wat willen je kinderen het liefst? En jij zelf? Deze en andere vragen komen aan bod tijdens deze bijeenkomst van het Scheidingscafé. Na een korte koffie- en theepauze is er…

Meer weten »
januari 2020

Scheiden of blijven?

7 januari|19:00 - 20:30
Muziekschool Kumulus,
Sint Maartenspoort 2
Maastricht, 6221BA Nederland
scheiden of blijven

Tijdens deze avond bespreken we de verschillende overwegingen die een rol kunnen spelen bij de moeilijke keuze: scheiden of blijven. Er zullen ook een paar ervaringsdeskundigen aan het woord komen, die hierover vertellen. Je bent van harte welkom!

Meer weten »
februari 2020

Uw financiën in 2020: nieuwe wet partneralimentatie, toeslagen, pensioenen.

4 februari|19:00 - 20:30
Muziekschool Kumulus,
Sint Maartenspoort 2
Maastricht, 6221BA Nederland
partner alimentatie

Per 1 januari is de nieuwe wet partneralimentatie in werking getreden. Hoe ziet die er uit? En wat betekent dat voor u? Zijn er ook nieuwe regels voor de kinderalimentatie? En  voor de pensioenverdeling? Hoe zit het met de toeslagen? Stefan Willems geeft tekst en uitleg en bespreekt welke gevolgen de aanpassingen kunnen hebben voor uw netto te besteden inkomen na scheiding. Uiteraard is er vanavond ook weer voldoende ruimte voor uw vragen en het delen van ervaringen.  

Meer weten »
+ Exporteer Vermelde Evenementen