Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

maart 2020

Goed communiceren (met je ex), hoe doe je dat?

3 maart 2020|19:00 - 20:30
Muziekschool Kumulus,
Sint Maartenspoort 2
Maastricht, 6221BA Nederland
communiceren

Tijdens een interactieve workshop – die geleid wordt door Yolanda de Boer – krijg je informatie en tips over o.a.: luisteren, je boodschap overbrengen, onderhandelen, kritiek geven en ontvangen etc. Er worden zowel oefeningen gedaan met betrekking tot algemene communicatie als meer specifieke oefeningen rondom communicatie tijdens en na de scheiding. Na de korte koffie- en theepauze wordt de groep in kleinere groepjes opgesplitst om met elkaar ervaringen, verhalen en tips uit te wisselen.

Meer weten »
oktober 2020

GEANNULEERD – Scheiden van A tot Z – GEANNULEERD

6 oktober 2020|20:00 - 21:30
Café Servaas,
Cörversplein 10
Maasttricht, 6221 EZ Nederland
+ Google Maps

Vanwege de aangescherpte corona-maatregelen is deze bijeenkomst geannuleerd. Het besluit is genomen: jullie gaan scheiden! Maar wat moeten jullie dan allemaal doen? Hoe pakken jullie dat aan? Hoe komen jullie tot voor alle betrokkenen aanvaardbare afspraken? Hoe voorkomen jullie dat de emoties goede afspraken in de weg staan? Stefan Willems zet in een heldere presentatie uiteen hoe jullie ondanks alle emoties, toch op een praktische manier tot afspraken kunnen komen. Gedurende de avond is er volop ruimte om vragen te stellen.…

Meer weten »
mei 2022

Scheiden van A tot Z

3 mei|20:00 - 21:15
Café Forum,
Sint Pieterstraat 4
Maasttricht, 6211 JN
scheiding

Het besluit is genomen: jullie gaan scheiden! Maar wat moeten jullie dan allemaal doen? Hoe pakken jullie dat aan? Hoe komen jullie tot voor alle betrokkenen aanvaardbare afspraken? Hoe voorkomen jullie dat de emoties goede afspraken in de weg staan? Stefan Willems zet in een heldere presentatie uiteen hoe jullie ondanks alle emoties, toch op een praktische manier tot afspraken kunnen komen. Gedurende de avond is er volop ruimte om vragen te stellen.

Meer weten »
+ Exporteer Vermelde Evenementen