Activiteiten

­

Hieronder vind je informatie over activiteiten (in de buurt van) Zuid-Limburg. Als je aanvullingen hebt, horen we het graag! Stuur een mailtje naar: info@scheidingscafezuidlimburg.nl We behouden het recht om niet alle binnengekomen tips te plaatsen. We plaatsen het liefst links naar activiteiten in de buurt en/ of activiteiten die weinig tot geen geld kosten.

  • Swingle

Stichting Swingle

De Stichting Swingle (samenvoeging van single en swingen) is een vriendenclub voor alleenstaanden in Euregio Limburg. Bijna wekelijks organiseert de club een activiteit. De jaarbijdrage is slechts € 10,- en per deelgenomen activiteit wordt € 1,- gevraagd. De eerstvolgende activiteiten vind je hier.

  • SE

Single Events

Via Single Events kun je kennismaken met andere singles en mensen ontmoeten tijdens een leuk uitje (zoals feesten, wandelingen, weekendjes weg etc.) bij jou in de buurt. Hier vind je de uitjes in Limburg.

  • SWC

Single Wandelclub Maastricht

De Single Wandelclub Maastricht is voor singles tussen de 25 – 50 jaar. Het vertrekpunt van de wandeling is Chalet Bergrust om 11.00 uur op derde zondag van de maand. Meer informatie vind je hier: Single Wandelclub Maastricht.