Ingeborg Dijkstra
Ingeborg Dijkstra
Ik ben Ingeborg Dijkstra- Verbeek. Ik ben getrouwd met Siebe en samen hebben we drie kinderen. Sinds 2010 ben ik gevestigd als zelfstandig pedagoog en begeleider van pubers, kinderen en volwassenen. Ik heb ook ervaring als groepsleerkracht in het reguliere en speciale basisonderwijs. Daarnaast heb ik gewerkt als ambulant begeleider in Nederland en als schoolbegeleider in het buitenland.

Kernwoorden die mij – volgens anderen – typeren zijn: deskundig, veelzijdig, enthousiast, liefdevol, betrouwbaar, praktisch en betrokken.

Door mijn werk als begeleider van kinderen en tieners heb ik regelmatig ervaren wat de gevolgen van echtscheiding kunnen zijn. Hoewel het lang niet voor alle situaties geldt, is het een bekend gegeven dat sommige kinderen een scheiding tussen hun ouders soms maar moeilijk kunnen verwerken. De effecten van een scheiding kunnen doorwerken op allerlei verschillende gebieden: op school, in vriendschappen en in de gezinssituatie.

Door mijn onpartijdigheid en deskundigheid help ik de kinderen en tieners hun emoties en gedachten rondom de scheiding uit te spreken en te verwerken.

Stefan Willems
Stefan Willems
Na bijna 30 jaar gewerkt te hebben in de bankenwereld heb ik zo’n 4 jaar geleden mijn beroep van Accountmanager Private Banking verruild voor het zelfstandig ondernemerschap.

In 2012 heb ik de opleiding van Scheidingsspecialist met goed gevolg afgerond, waardoor ik mij Limburgs eerste erkende ScS Scheidingsspecialist mag noemen. De opgedane coachingsvaardigheden, gecombineerd met mijn levenservaring, zakelijk en privé, én mijn kennis op juridisch, financieel en fiscaal gebied staan er voor garant dat ik een scheidingsproces van A tot Z optimaal kan begeleiden.

Mijn doel is dat er voor alle partijen afspraken gemaakt worden, die het voor een ieder mogelijk maakt een nieuwe toekomst op te bouwen, daarbij zo weinig als mogelijk gehinderd door niet verwerkte zaken uit het verleden. Zijn er kinderen bij betrokken dan wordt er extra aandacht aan hen als ook aan de relatie ouders-kinderen besteed.

Het ondersteunen bij de zoektocht naar de best mogelijke oplossing voor alle betrokkenen was en is mijn drijfveer.