Ingeborg Dijkstra
Ingeborg Dijkstra
Ik ben Ingeborg Dijkstra- Verbeek. Ik ben getrouwd met Siebe en samen hebben we drie kinderen. Sinds 2010 ben ik gevestigd als zelfstandig begeleider en coach van pubers, kinderen en volwassenen. Ik heb ook ervaring als groepsleerkracht in het reguliere en speciale basisonderwijs. Daarnaast heb ik gewerkt als ambulant begeleider in Nederland en als schoolbegeleider in het buitenland.

Kernwoorden die mij – volgens anderen – typeren zijn: deskundig, veelzijdig, enthousiast, liefdevol, betrouwbaar, praktisch en betrokken.

Door mijn werk als coach voor kinderen en pubers heb ik regelmatig ervaren wat de gevolgen van echtscheiding kunnen zijn. Hoewel het lang niet voor alle situaties geldt, is het een bekend gegeven dat sommige kinderen een scheiding tussen hun ouders soms maar moeilijk kunnen verwerken. De effecten van een scheiding kunnen doorwerken op allerlei verschillende gebieden: op school, in vriendschappen,

Door mijn onpartijdigheid en deskundigheid help ik de kinderen en pubers hun emoties en gedachten rondom de scheiding uit te spreken en te verwerken.

Yolanda de Boer
Yolanda de Boer
In mijn praktijk begeleid ik mensen bij de emotionele verwerking van hun scheiding en het maken van een nieuwe start.

Een scheiding is één van de meest ingrijpende gebeurtenissen in je leven. Naast alle practische en zakelijke aangelegenheden die geregeld moeten worden, is het ook een heel emotionele periode. Je kan het gevoel hebben in een emotionele achtbaan te zitten.

Daarnaast kunnen ‘oude’ pijnen opgerakeld worden en/of hinderlijke patronen in je gedrag zichtbaar. Ik begeleid je in je rouw proces, zodat je je emoties kan hanteren, het gebeurde een plek kan geven en je een goede, nieuwe start kan maken.

De scheiding geeft je ook een kans. Misschien heb je dromen die ondergesneeuwd zijn geraakt en waar nu ruimte voor komt. Of wilde je al een tijdje iets veranderen of aanpakken en is er nu de gelegenheid.

De begeleiding doe ik o.a. middels het 7 Stappen Traject Opbloeien-na- scheiding. Dat ik zelf samengesteld heb op grond van mijn eigen ervaringen en kennis. Zo maak je van het drama een zegen!

Stefan Willems
Stefan Willems
Na bijna 30 jaar gewerkt te hebben in de bankenwereld heb ik zo’n 4 jaar geleden mijn beroep van Accountmanager Private Banking verruild voor het zelfstandig ondernemerschap.

In 2012 heb ik de opleiding van Scheidingsspecialist met goed gevolg afgerond, waardoor ik mij Limburgs eerste erkende ScS Scheidingsspecialist mag noemen. De opgedane coachingsvaardigheden, gecombineerd met mijn levenservaring, zakelijk en privé, én mijn kennis op juridisch, financieel en fiscaal gebied staan er voor garant dat ik een scheidingsproces van A tot Z optimaal kan begeleiden.

Mijn doel is dat er voor alle partijen afspraken gemaakt worden, die het voor een ieder mogelijk maakt een nieuwe toekomst op te bouwen, daarbij zo weinig als mogelijk gehinderd door niet verwerkte zaken uit het verleden. Zijn er kinderen bij betrokken dan wordt er extra aandacht aan hen als ook aan de relatie ouders-kinderen besteed.

Het ondersteunen bij de zoektocht naar de best mogelijke oplossing voor alle betrokkenen was en is mijn drijfveer.